Érzelemkezelés csoportterápia Tamás Katával

Önismereti csoport 2024. májustól

Egyéves terápiás csoport 2024. áprilisától az érzelmek és vágyak hatékonyabb kommunikálásáért, az oldódó szorongásért és az erősödő önbizalomért.

Önfejlesztés

Az önfejlesztés csapdái

Az önfejlesztés fontos és sokat hozhat a konyhára, ugyanakkor érdemes ügyelni, hogy önfejlesztéssel ne saját önelutasításunkat erősítsük.

Halogatás okai és kezelése

A halogatás okai és kezelése

A halogatás 2 módon kezelhető: kézzelfogható technikákkal, illetve a gyökérokok felfedezésével. Ismerjük meg a halogatás okait és ellenszereit!

COVID kommunikáció - koronavírus kommuikáció az egészségügyben

COVID kommunikáció

Páciens: „Úgy érzem, az Önök hozzáértése nem megfelelő.” -> Elhiszem, hogy nincs megelégedve azzal, ahogy a dolgok mennek. …”

18 ok, amiért az anya gyűlölheti csecsemőjét

18 ok, amiért az anyák gyűlölhetik csecsemőjüket

Donald Winnicott elismert brit pszichoanalitikus szerint a szeretet mellett a gyűlölet is természetes része a korai anya-gyermek kapcsolatoknak. Winnicott brit gyermekorvost, pszichoanalitikust a mai napig az egyik legnagyobb hatású gyermekekkel […]

Vágyak a kanapén

Mire vágyunk valójában? Álruhás vágyak a kanapén…

Vágyaink megfogalmazása kapcsolataink éltető ereje, szíve-lelke, esszenciája. És hogy miért nem használjuk ki az ebben rejlő hatalmas erőt? 1.) Vágyaink gyakran álruhában járnak. 2.) Nem jól öntjük szavakba őket.